Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

edf

Alhamdulillah kini dalam proses fasa terakhir untuk menambah bilangan ahli ‘keluarga’ Alor Setar Car Rental. Bakal menemui anda tidak lama lagi.

Menyedari akan keperluan para pelanggan yang semakin meningkat dengan permintaan yang menyebabkan Abunk taa kuad, maka Alor Setar Car Rental akan melancarkan sebuah kenderaan yang berkapasiti 11 orang penumpang ini dalam sedikit masa lagi.

‘HiVan’ (Hiace Van) yang pastinya kacak dan selesa untuk perjalanan anda secara berjemaah seisi keluarga mahupun bersama rakan sekerja bahkan rakan-rakan peminat bola sepak yang mahu ber’awaydays’ pabila Liga Malaysia 2017 bakal membuka tirai persembahan pada penghujung Januari ini.

Diperkuatkan dengan enjin berkapasiti 2.5cc Turbo Diesel, cukup untuk membahagiakan anda ketika menekan padel memandu merentasi Banjaran Titiwangsa sambil melambai-lambai (ala-ala Princess Elsa, Frozen) menaiki laluan ke Terowong Menora di dengan penuh senyum dan gembira.

Tidak lupa juga sajian halwa telinga anda didendangkan dengan sistem bunyi yang hebat lagi mendamaikan sebagai hiburan perjalanan anda.

Berapa kadar sewa HiVan ini?

RM350.00 sehari (24jam)

Tempahan bermula Januari 2017 dibuka sekarang.

Hubungi 0194270026 (call.whatsapp) dengan kata kunci seperti berikut ;

“HiVan”

Begitulah perkongsian pada tengah hari ini.

Hello Abunk ya 😉

Sayuti Wan Chik
Alor Setar Car Rental
https://alorsetarcarrental.wordpress.com