072015_2

Peringatan mesra buat para pelanggan dan bakal pelanggan kami

Kami menjalankan perniagaan servis sewa kenderaan. Kami bagi servis yang terbaik untuk semua pelanggan. Sebelum hantar kereta kepada anda kami akan periksa dahulu kondisi kenderaan kami sama ada calar,kemek atau apa-apa kerosakan lain.

Sekiranya didapati ada sebarang kerosakan kami akan tuntut kepada penyewa, seperti mana perjanjian yang pelanggan tandatangan, telah termaktub dalam perjanjian dan menjadi tanggungjawab para pelanggan menjaga sebaik mungkin kenderaan yang disewa.

Sekiranya berlaku kerosakan dan kos pembaikan adalah kurang daripada deposit tunai yang anda berikan, kami akan pulangkan bakinya tetapi sekiranya kos pembaikan lebih daripada deposit tunai dan kurang dari nilai RM2000.00 adalah menjadi tanggungjawab penyewa melangsaikannya.

Anda pasti inginkan kenderaan yang selesa, bersih, cantik dan dalam keadaan terbaik kan?
Bagaikan memandu kereta sendiri bukannya masih ada mentaliti…”Alah kereta sewa…lagumana pun tak pa…kereta pun dah buruk,calaq kemek sikit-sikit apa hal”

Opsss….jadilah penyewa yang bertanggungjawab, macam mana kita jaga kereta kita sendiri begitulah kereta sewa. Boleh kan?

Peace ya’ll